Zeytinyağlı sarma

Baştan söyleyeyim: öyle serçe parmağı büyüklüğünde olsun diye uğraşamadım. Yani istemezmiydim? Evet, isterdim ama henüz kıvam ve lezzet aşamalarını tam başarıyla geçememiş birinden bir de serçe parmağı büyüklüğünde sarmasını bekleyemez kimse..dimi ama..:) Huzurlarınızda 3. olağan Zeytinyağlı sarma denemesi:

Not: Giderek yol aldığımı söylemeliyim, bu sefer sonuca bir adım daha yaklaştım. Geriye pişerkenki su miktarını daha iyi ayarlama ve boyutları küçültme kaldı.

Yorumlar

Adsız dedi ki…
canım ya çok tatlısın yemeklerinde öyle :)) sarmaların gözlerimi yaşarttı ve acıkan karnımı dahada bi acıktırdı...reva mı bu yani ?akşamın 5.30 u ve açım kardeşim!!!!!!!! ve karşımda sarmalar...gel ye diyen yok!!!!!!!!!!!öyle olsun...bende evime gidince mantı yicem,hem de ev yapımı(nasıl nispet ama) :) şaka bi yana,ellerine sağlık...evet epey bi BÜYÜK ve DAĞILMIŞ görünüyorlar...(buda benden gıcıklıktı)
nisan
Adsız dedi ki…
deryacım,sarmaların çok güzel olmuş,ellerine sağlık..görüntüsüde tadıda çok hoş..oldukçada ince sarmışsın..ellerine sağlık..lütfen nasıl yaptığını anlatır mısın?çok teşekkürler...

Popüler Yayınlar