Şifonyer-Puf-Maskeli Adam

Evin girişi de önemli kullanım alanlarından biridir ve evinizle ilgili ilk ipucunu burası verir. Dolayısıyla ne yapmalı? Renklendirmeli :)
Puf: 140 tl (pazarlık öncesi 175 )
Şifonyer: 100 tl (pazarlık öncesi 130 idi)
Maskeli Adam: paha biçilemez..

Yorumlar

aysegul dedi ki…
guzel olan bi sey daha var;sifonyerinin yanisira su maskeli beyefendi ;)
Adsız dedi ki…
Merhaba bu sifonyeri cok begendim nerden aldiniz acaba?
Derya Ünal dedi ki…
Şifonyeri Ankara Sitelerden aldım..bu tarz ev aksesuarı kapsamına giren ürünleri satan mağazalar var..orada zaten mantık aynı ürünü satan dükkanların aynı sokakta olması, kolayca herpsini bir arada bulabiliyorsunuz..fiyatı sanırım 100-120 civarıydı o zamanlar..
Adsız dedi ki…
Istanbuldan almam gerecek ankara sitelerin web sitesi de varmis ordan bakicam. Eger bulamazsam satmayi dusunurseniz, dusundugunuz fiyata almak isterim komidin olarak kullanilabilir.

Tesekkurler
Neslihan
Derya Ünal dedi ki…
haklısınız,komidin olarak da kullanılabilir. Ancak ben şu anda satmayı düşünmüyorum maalesef. Aslında bende İstanbulluyum ama 7 yıl oldu Ankaraya taşınalı, o yüzden İstanbul piyasalarından uzaklaştım. Hala gidip geliyorum ama her seferinde İstanbulun hızlı değişimine şaşıyorum. O yüzden orası için tavsiyede bulunamıcam. Ama eminim orada çok daha fazlası da vardır, bir araştırın isterseniz. Mesela-hangi yakadasınız bilmiyorum ama orada da Masko var...
Adsız dedi ki…
Haklisiniz arastirdim lükens telefonluk diye geçiyormuş internette yüzlerce var :) Maskoda'da vardir ama yükseklikleri 70 cm'ymis bana 50-55 lazim komodin icin bilmiyorum napicam, galiba özel yaptirmak zorunda kalabilirim.

Cevaplar icin tesekkurler
Sevgiler
Neslihan

Popüler Yayınlar