Var mı daha orjinali!

Ev dekorasyonuna meraklı ve yaklaşık 2 yıl önce taşındığı evini özenerek, zamana yayarak, araştırmalar yaparak döşeyen ve benim de çok sevdiğim bir iş arkadaşımın sanırım en orjinal uygulaması bu oldu. Yağlı boya tabloyu doğrudan duvara yaptırdı. Gerçi ailecek gittikleri bir restorandan ilham almışlar ama gene de bunu eve uygulatmak cesaret işi ve de nadir rastlanan-benim ilk-bir şey. Ama cesaretine değdi bence. Eve girer girmez insanın dikkatini çeken ve gözlere ziyafet sunduğu gibi neşe de katan bir duvar dekorasyonu oldu. Ters dubleks olan evin aşağı kata inen merdiven boşluğu böylece denize kavuşan neşeli, sıcak bir İtalyan sokağına dönüştü.
8 günlük bir çalışmanın neticesinde dokunduğunuzda elinize gelecekmiş hissi veren çiçeklerle bezeli bu kocaman yağlı boya tabloyu yapan ressamın da ellerine sağlık diyelim..

Yorumlar

nightingale dedi ki…
Tek kelimeyle harika, daha orjinalini görmedim, olduğunu da sanmıyorum. Fikrin sahibi ince zevkli besbelli. Yeşil ve mavi tutkunu biri olarak, bu tasarımın doğayı eve getirmenin en estetik yolu olduğunu da söylemeden geçemeyeceğim.
nightingale dedi ki…
Tek kelimeyle harika. Daha orjinalinin olmasına ihtimal vermiyorum. Fikrin sahibi ince zevkli besbelli. İnsanın ruhunu ve gözünü okşayan bir tasarım. Yeşil ve mavinin o eşsiz uyumunun ve doğanın sıcaklığının ev ortamında hissedilebilmesi için takdire şayan bir formül. Tebrik ederim.
Adsız dedi ki…
harika..büyük cesaret...ne olabileceğini bilmeden yapılan birşey..ressamın ellerine, ev sahibesinin gönlüne, seninde fotoğraflarına çok teşekkürler..içim açıldı...
zehra
Adsız dedi ki…
Bu merdivenlerden inip çıkmak hiç sıkıcı olmasa gerek.

Popüler Yayınlar