23 Nisan kutlu olsun..

Öncelikle Dubai'de bu yıl yapılan etkinlikleri özetleyen ve 23 Nisan gösterisinin aynı zamanda sunuculuğunu yapmış olan, aynı zamanda organizasyonun emekçilerinin bir araya gelmesinde, Sultans of Dubai yahoo grubunu kurarak temel etken olan Hürriyet yazarı Yonca Tokbaş'ın yazısına link vereyim:

 http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/23103295.asp

Bu fotograflar da büyük gösteriden. Ama foto çekemediğim başka etkinliklerimiz de oldu, nerdeyse 1 hafta boyunca Yurt içindeyken hiç görmediğim kadar coşkulu kutladık...

Gösteri Dubai Amerikan Universitesinde yapıldı

23 Nisana özel olarak tasarlanan ve etkinlikle ilgili tüm malzemelere basılan logo

Başkonsoloslumuz Elif Çomoğlu Ülgen etkinlikler çerçevesinde toplanan bağışları  sembolize eden çeki  Dubai Otizm Merkezinin yetkilisine teslim ederken (200.000 dirhem, yaklaşık 100.000 tl)

Dubai'de yaşayan türk çocuklarından oluşturulan koro. Bu etkinlik için bir araya geldiler ve gönüllü bir öğretmen tarafından çalıştırıldılar.

Başkonsolosluğun himayesinde hafta sonları yürütülen Türk okulu öğrencileri de bir Orotoryo sergilediler.

Misafir ülke olarak davet edilen İspanyol flamenko dans grubunun gösterisinden bir kare. Ayrıca Fiji,Kore ve de Du Jimnastik kursundan jimnastikçi küçük kızlar da vardı. Gümüşhaneli süper yavrularımız onur konuklarımızdı tabii. Gözlerimiz dolu dolu izledik. Maalesef şu anda ekleyemiyorum ama fotolarını yada videolarını..ilerleyen zamanlarda belki...



Yorumlar

Popüler Yayınlar